Οι υποψήφιες μπάντες του Β’ ημιτελικού του GBOB μιλούν στο RockGreece.gr

Λίγο πριν την πραγματοποιήση του 2ου ημιτελικού του Global Battle Of The Bands στο Eightball Club (24/01) ήρθαμε σε επαφή με τις 14 μπάντες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό και που αναμένεται να διεκδικήσουν μία θέση για τον μεγάλο τελικό του μεγαλύτερου ανεξάρτητου μουσικού πρωτάθληματος στον κόσμο. Πάμε να μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε για αυτές! Η σειρά των απαντήσεων των συγκροτημάτων είναι φυσικά τυχαία!

gbob_thess_2016_cover

Ποιό είναι το είδος της μουσικής που αγαπάτε και πρεσβεύετε;

Black Soul Choir: Αγαπάμε την σκοτεινή ατμόσφαιρα, τις μελαγχολικές μελωδίες, τους όμορφους στίχους. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και με την δική μας μουσική.

Μιχάλης Πρωτοψάλτης & Δειπνοσοφιστές: Αγαπάμε και πρεσβεύουμε το Hard Rock.

Hoi-Poi Farplane Wind: Το είδος της μουσικής που παίζουμε δεν είναι αυστηρά προσδιορίσιμο, όμως κινείται γενικά στην αισθητική της post-punk, δηλαδή συνδυάζουμε τη φιλοσοφία της indie σκηνής με μουσικά στοιχεία της grunge και της punk, προσθέτοντας και τη δικιά μας πινελιά. Μας αρέσει να λέμε ότι παίζουμε power shonen, αλλά μπερδεύεται ο κόσμος… Τώρα, το τι άλλα είδη μουσικής αγαπάμε, είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία.

Ominous Portent: Θα σας απαντήσω για εμένα, λόγω του ότι είμαι αυτός ο οποίος συνθέτει σε αυτό το συγκρότημα. Μου αρέσουν όλα τα μελωδικά είδη της μέταλ, πέραν αυτής όμως ακούω κλασσική και βυζαντινή.

SonicPath: Αναμφισβήτητα αγαπάμε classic rock και metal των 80s και 90s μιας και με αυτο μεγαλώσαμε.

Underhill West: Στο σύνολό μας, αγαπάμε και πρεσβεύουμε την rock μουσική και επιλέγουμε στοιχεία pop, rock ‘n’ roll, dance, blues και electro, τα οποία μάθαμε και αγαπήσαμε στην διαδρομή αυτής της ομάδας μέσα από τις εμφανίσεις μας, με σκοπό να συνθέσουμε τις δημιουργίες μας.

New Day Slave: Αγαπάμε και πρεσβεύουμε τη Metal μουσική.

Argie Gudo: Rock.

Verba Volant: Αγαπάμε και πρεσβεύουμε τη μουσική γενικότερα και σίγουρα υπάρχει μια πληθώρα μουσικών επιρροών στη μπάντα. Τώρα το αποτέλεσμα που βγαίνει θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως psychedelic, progressive-art rock.

Alcohol: Όλα εκτός από κάποια παρακλάδια του metal και τα σκυλάδικα (όχι, δεν τα εξισώνουμε).

Grande Fox: Τα είδη της μουσικής που αγαπάμε κυμαίνονται σε μεγάλο φάσμα, θα μπορούσαμε να πρεσβεύουμε πολλά είδη της ροκ και όχι μόνο. Στην προκειμένη περίπτωση επιλέξαμε την space stoner rock προσθέτοντάς πάνω από όλα μια δική μας δημιουργία εκφράζοντάς έτσι τον χαρακτήρα μας.

Sleeping Bugs: Παίζουμε κυρίως alternative rock με μια τάση να δημιουργήσουμε ένα δικό μας λίγο πιο μελωδικό στυλ.

Vice Versa: Αν και δεν μας αρέσουν οι ταμπέλες, θα λέγαμε το Modern heavy rock συνοδευόμενο από ισχυρές δόσεις metal.

Blackdrawn: Αγαπάμε το μοντέρνο μελωδικό metal, αλλά μέσα στα τραγούδια μας θα βρείτε την ενσωμάτωση πολλών ειδών metal μουσικής.

 

Ποιές είναι οι μουσικές σας επιρροές;

Black Soul Choir: Είμαστε τέσσερα άτομα με αρκετά διαφορετικές μουσικές επιρροές, από το post punk, το dark wave και την indie rock, μέχρι το progressive metal.

Μιχάλης Πρωτοψάλτης & Δειπνοσοφιστές: Blues, κλασικό και hard rock και ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Hoi-Poi Farplane Wind: Το ποιες είναι οι επιρροές μας γενικά τείνει να αλλάζει μέσα στα χρόνια. Αν υπάρχει μια μπάντα που θα συμφωνούσαμε ότι είναι κύρια επιρροή στον ήχο μας, θα λέγαμε σίγουρα τους Dinosaur Jr, και γενικά στη grunge σκηνή της Αμερικής του 90’ θα έβρισκε κανείς τις περισσότερες ακουστικές μας επιρροές. Όταν το συγκρότημα ξεκίνησε, στοχεύαμε σε πολύ πιο lo-fi και fuzz ήχο (όσοι είστε σχετικοί με Scott Pilgrim θα καταλάβετε). Τώρα πλέον έχει επεκταθεί το εύρος επιρροών, λόγω του ότι και οι 4 μας έχουμε εκτεθεί σε πολλά παραπάνω μουσικά είδη. Όλα αυτά εξελίσσουν τον ήχο της μπάντας, ο οποίος έχει και punk επιρροές, όπως οι Misfits, χωρίς να λείπουν και στοιχεία της indie από την απαρχή της μπάντας, με σχήματα όπως οι Neutral Milk Hotel. Αξίζει να αναφέρω ότι είμαστε και μεγάλοι fans της j-rock.

Ominous Portent: Πραγματικά δεν ξέρω! Αυτό θέλω να μου το πείτε αν ποτέ ακούσετε κάτι από την δουλειά μας. Όλοι όμως όσοι έχουν κάνει προβλέψεις για τις επιρροές μας έχουν πέσει οικτρά έξω, καθώς από τις μπάντες τις οποίες ανέφεραν ως επιρροή δεν είχα ακούσει ούτε νότα!!! Οπότε αυτή είναι μία δύσκολη ερώτηση!

SonicPath: Θα έλεγα κυρίως Rock αν και ο καθένας μας ακούει διαφορετικά πράγματα, γενικά οτιδήποτε ποιοτικό ανεξαρτήτου είδους  δεν έχει περάσει απαρατήρητο και σίγουρα μας έχει επηρεάσει.

Underhill West: Τολμούμε να πούμε ότι είναι πάρα πολλές. Ξεκινήσαμε το 2005 όταν ακούγαμε φανατικά Bon Jovi, Scorpions και Guns n roses στα 16 μας. Στη συνέχεια ανακαλύψαμε την rock ‘n’ roll των 50’s και 60’s βάζοντας καθαρά τέτοια στοιχεία στη μουσική μας. Μέχρι σήμερα έχουμε ακούσει πολλές, διαφορετικές μουσικές από καλλιτέχνες κάθε είδους, προέλευσης και εμβέλειας και επιλέγουμε να επηρεαστούμε από τα στοιχεία που μας κεντρίζουν. Ακούγοντας κάποιος το τελευταίο EP μας μπορεί εύκολα να ακούσει τις επιρροές μας από καλλιτέχνες όπως Supergrass, Michael Jackson, Daft Punk, Rolling Stones και John Mayer. Λατρεύουμε να βρίσκουμε συνεχώς καινούριες επιρροές!..

New Day Slave: Επιρροές στη μουσική μας θα λέγαμε πως είναι σίγουρα μπάντες που όχι απλά έχουν επηρεάσει πάρα πολλούς μουσικούς στον τομέα της σύνθεσης, αλλά έχουν αποτελέσει κίνητρο για να ασχοληθεί κάποιος με το αντικείμενο. Μερικές από αυτές είναι οι Disturbed, οι Slipknot, οι Pantera, οι Godsmack κ.α. Επίσης οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας μπορεί να επηρεάσει τη μουσική μας!

Argie Gudo: Διάφορες μπάντες και καλλιτέχνες όπως Bon Jovi, De Leppard, Eric Clapton, Gary Moore, Joe Satriani.

Verba Volant: Το φάσμα των επιρροών είναι ιδιαίτερα ευρύ με πάρα πολλά συγκροτήματα μέσα του. Επεκτείνεται και συνεχώς επηρεαζόμαστε από πολλούς και διαφορετικούς ήχους και ακούσματα.

Alcohol: Floyd, Beatles, Sabbath, Zeppelin, Prince, N. Young, Gallagher, Hendrix, U2, Zappa, RATM, Madonna, Nirvana, Pumpkins, Τρυπες, A. Segovia, Σπαθια, Μελισσες, Porcupine Tree, J. Cash, F. Tarrega, Σιδηροπουλος, Aphrodite’s Child, Ξυλουρης, Django, Bach, Κρινα, CCR…

Grande Fox: Οι μουσικές επιρροές του σχήματος είναι αρκετές, στοχεύοντας πάνω σε σχήματα και καλλιτέχνες, η μπάντα έχει πάρει ερεθίσματα κυρίως από το εξωτερικό. Κάποια παραδείγματα: Red Hot Chili Peppers, Rage Against The Machine, Deftones, Godsmack, Richie Kotzen, Steve Ray Vauhgan, Eric Sardinas, ZZ Top και αμέτρητα πολλά αλλά ακούσματα!!!

Sleeping Bugs: Ο καθένας επηρεάζεται από διαφορετικά στυλ μουσικής και προσαρμόζεται στο στυλ της μπάντας. Μερικές μπάντες που μας επηρεάζουν γενικά είναι: Muse, Three Days Grace, Pretty Reckless, System Of The Down κ.α.

Vice Versa: Είναι πάρα πολλές για να αναφερθούν και τελείως διαφορετικές ανά μέλος της μπάντας. Ας πούμε ότι το death metal συνάντησε το progressive και στην πορεία αυτά συναντήθηκαν με το heavy grundge rock που τα έλεγε με το old school rock/metal… Σε κάλυψα???

Blackdrawn: Οι βασικές μας μουσικές επιρροές είναι μπάντες όπως Soilwork, In Flames, Machine Head, Arch Enemy, Evergrey, Killswitch Engage, Scar Symmetry.

 

Σε τι στάδιο βρίσκεται η μπάντα σας αυτόν τον καιρό;

Black Soul Choir: Μόλις ολοκληρώθηκε ο πρώτος μας δίσκος. Αυτό το διάστημα δουλεύουμε πάνω σε νέα τραγούδια, γράφουμε, κάνουμε πρόβες και δίνουμε συναυλίες.

Μιχάλης Πρωτοψάλτης & Δειπνοσοφιστές: Έχουμε βγάλει ένα διπλό cdμε 17 τραγούδια και προσπαθούμε να το προωθήσουμε.

Hoi-Poi Farplane Wind: Αυτό τον καιρό ηχογραφούμε το άλμπουμ μας που βγαίνει σύντομα. Άλλες ασχολίες της μπάντας συμπεριλαμβάνουν το να λέμε συνεχώς στον κόσμο για το άλμπουμ μας που βγαίνει σύντομα. Επίσης, τρώμε πολωνικά noodles.

Ominous Portent: Ετοιμαζόμαστε για πολλές ζωντανές εμφανίσεις. Αυτό σημαίνει ότι περνάμε αρκετές ώρες σε στούντιο και μελετώντας ο καθένας στο σπίτι του (εύχομαι δηλαδή, αν μάθω κάτι αντίθετο θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους)!

SonicPath: Μετά από πολλές αλλαγές και δυσκολίες που αφορούσαν την σύσταση της μπάντας επιτελούς είμαστε στο τελικό στάδιο για την ολοκλήρωση του πρώτου μας Cd. Πιστεύουμε αν όλα πάνε καλά στα μέσα του νέου έτους θα είναι έτοιμο.

Underhill West: Παίζουμε live και κάνουμε κινήσεις που αφορούν κυρίως το promo του τελευταίου μας ΕΡ “That Sense”. Παράλληλα, δοκιμάζουμε σιγά σιγά τις νέες μας δημιουργίες.

New Day Slave: Αυτόν τον καιρό βρισκόμαστε στο στάδιο των ηχογραφήσεων του ντεμπούτου άλμπουμ μας, και πρόσφατα κυκλοφόρησε το officialvideoτου πρώτου μας single, Faceless!

Argie Gudo: Δουλεύουμε πάνω σε κάποια κομμάτια μας με σκοπό να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα μια ολοκληρωμένη δουλειά.

Verba Volant: Ολοκληρώσαμε το πρώτο μας single, πλησιάζει η συμμετοχή μας στο gbob και άλλες εμφανίσεις. Οπότε εμείς αναπτύσσουμε τη μουσική μας και δημιουργούμε το κατάλληλο κλίμα στη μπάντα μας ελπίζοντας να επηρεάσει κι άλλους.

Alcohol: Προς ηχογράφηση…

Grande Fox: Η μπάντα αυτό το διάστημα υλοποιεί τις ηχογραφήσεις για την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού άλμπουμ με τίτλο “nest’’ μέσα στο 2016 όπως επίσης βρίσκεται στο στάδιο επεξεργασίας 2 βίντεο κλιπ (Secrets-Burned Beard) με το πρώτο να είναι έτοιμο για παρουσίαση μέσα στους επόμενους μήνες του 2016.

Sleeping Bugs: Προσπαθούμε να αρπάξουμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται και να κάνουμε πολλές συναυλίες. Γενικότερα είμαστε σε φάση διαμόρφωσης των δικών μας τραγουδιών.

Vice Versa: Πριν από 2 μήνες κυκλοφορήσαμε το πρώτο μας E.P. με τίτλο Volume Ι το οποίο και προωθούμε με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Blackdrawn: Είμαστε σε περίοδο προώθησης του πρώτου μας δίσκου. Είχαμε την τύχη μέσα στο 2015 να παίξουμε με αρκετές μπάντες εξωτερικού όπως Arch Enemy(Sweden) / BlackTask (U.S.A.) / Vulture Industries (Norway) / Blutmond (Switzerland) / Dordeduh (Romania). Το διάστημα αυτό δουλεύουμε και τα τραγούδια του δεύτερου δίσκου μας.

Τι σας ώθησε/οδήγησε στην συμμετοχή σας στον διαγωνισμό GBOB Greece;

Black Soul Choir: Η εμπειρία, και το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει.

Μιχάλης Πρωτοψάλτης & Δειπνοσοφιστές: Μας φάνηκε καλή και σοβαρή η διοργάνωση και φυσικά με έπεισαν με την ευγένειά τους και τον ενθουσιασμό τους οι διοργανωτές.

Hoi-Poi Farplane Wind: Το GBOB γενικά έμοιαζε σαν μια εξαίρετη ευκαιρία να προωθήσουμε το υλικό μας, πόσο μάλιστα τώρα που είμαστε και σε ένα σημείο πολύ σημαντικό στη σταδροδιοδρομία της μπάντας. Θέλουμε να ανοιχτούμε σε νέο κοινό και να γνωρίσουμε και κόσμο, σχετικό η μη με αυτό που κάνουμε. Ο άλλος λόγος που το GBOB έμοιαζε μία εύστοχη επιλογή, είναι το ότι είναι ένα μεγάλο, διεθνές, και πολύ καλά οργανωμένο γεγονός. Ανυπομονούμε.

Ominous Portent: Ο Kay.

SonicPath: Το είδαμε σαν μια καλή ευκαιρία για να ακούσει περισσότερος κόσμος την μουσική μας και γενικότερα να διευρύνουμε τους ορίζοντες της μπάντας κάνοντας καινούριες γνωριμίες.

Underhill West: Δύο ήταν οι λόγοι. Πρώτον, γιατί πιστεύουμε πως θα κερδίσουμε τεράστια γνώση και εμπειρία μπαίνοντας σε μία τέτοια διαδικασία με την ομάδα μας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος και, δεύτερον, διότι ανέκαθεν ονειρευόμασταν μία επιτυχία παγκόσμιας εμβέλειας και θεωρούμε αυτόν το διαγωνισμό μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Νιώθουμε έτοιμοι για κάτι τέτοιο.

New Day Slave: Αυτό που μας οδήγησε στην συμμετοχή είναι η εμπειρία που θα ζήσουμε κατά κύριο λόγο, η οργάνωση του διαγωνισμού και το όνειρο για τη νίκη αυτού με σκοπό να μας μάθει περισσότερος κόσμος παγκοσμίως, μιας και ο διαγωνισμός είναι global!

Argie Gudo: Η ευκαιρία που μας δίνεται να παρουσιάσουμε τη μουσική μας σε ένα μεγαλύτερο κοινό, γιατί είναι μία μοναδική εμπειρία και σαφώς γιατί στον ορίζοντα υπάρχει και η πρόκληση ενός τελικού στην Αθήνα, από τον οποίο θα κριθεί το ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο τον Μάιο.

Verba Volant: Περιέργεια! Μια νέα εμπειρία για μας.

Alcohol: Είμαστε ανταγωνιστικά πνεύματα.

Grande Fox: Όπως προείπαμε και σε άλλες συνεντεύξεις του διαγωνισμού GBOB Global Battle of the Bands Greece και του περιοδικού FeelA RockA – The Rock webzine, ο λόγος συμμετοχής μας στο Global είναι η αναγνώριση της διοργάνωσης απο μέρος μας και η υποστήριξη του μουσικού κινήματος. Η συμμετοχή αυτή τιμά τη μπάντα και την αξία που της δίνει ο μεγάλος διαγωνισμός. Μια εμπειρία και καλή ευκαιρία προβολής του σχήματος στο κοινό.

Sleeping Bugs: Το θεωρήσαμε μια πολύ καλή ευκαιρία που δεν έπρεπε να πάει χαμένη, μιας και αναγνωρίσαμε πως σαν διαγωνισμός έχει πάρα πολλά να προσφέρει.

Vice Versa: Πρώτον, η εμπειρία που θα αποκομίσουμε σαν μπάντα. Φυσικά η ευκαιρία να διακριθούμε σε ελληνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο δεν μας αφήνει καθόλου αδιάφορους. Παράλληλα η ιδέα να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό είναι κάτι το οποίο μας ενθουσιάζει.

Blackdrawn: Είναι η πρώτη μας φορά που συμμετέχουμε σε κάτι τέτοιο. Είπαμε να ρισκάρουμε και να πούμε ναι στην πρόταση που μας κάνανε γιατί μόνο και μόνο από το promotion της διοργάνωσης αξίζει τον κόπο. Άλλωστε ανεξαρτήτως της θέσης της κάθε μπάντας η εμπειρία σε ένα πρωτάθλημα με τόσες πολλές μπάντες θα είναι μοναδική!

 

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σας;

Black Soul Choir: Δεν υπάρχουν σχέδια. Θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε και να παίζουμε μουσική.

Μιχάλης Πρωτοψάλτης & Δειπνοσοφιστές: Κυρίως προώθηση του cdμας μέσω συναυλιών η ό,τι άλλο προκύψει.

Hoi-Poi Farplane Wind: Να τελειώσουμε το άλμπουμ μας, να κάνουμε τουρ, και να κατακτήσουμε τον κόσμο.

Ominous Portent: Η βαθμιαία ανέλιξη του συγκροτήματος. Δεν ξεχνώ πότε όμως αυτό που υποσχέθηκα στον εαυτό μου όταν ξεκίνησα να συνθέτω: Ο στόχος μου είναι να συνθέτω την μουσική που θέλω να ακούω και να με εκφράζει. Όταν πάψουν αυτά τα δύο, τότε θα είναι ανώφελη η περαιτέρω ενασχόλησή μου με την μουσική.

SonicPath: Η ολοκλήρωση του πρώτου μας Cd και ένα video clip προς το παρόν.

Underhill West:Να συνεχίσουμε να παίζουμε μουσική στον κόσμο εμφυτεύοντας το μήνυμα κινήτρου σε όσο πιο πολλούς ανθρώπους γίνεται. Αυτό θα γίνει είτε μέσω δημιουργίας σε στούντιο που μετά θα ακουστεί μέσω των media, είτε με συναυλίες και εκδηλώσεις.

New Day Slave: Μετά την ολοκλήρωση του δίσκου, στα επόμενα σχέδια μας είναι μια περιοδεία

Argie Gudo: Βασικά είμαστε επικεντρωμένοι στην ηχογράφηση καινούργιου υλικού.

Verba Volant: Ετοιμαζόμαστε για το gbobκαι για κάποια επερχόμενα liveμετά από αυτό.  Επίσης, θα μπούμε στο studio για τον πρώτο δίσκο της μπάντας.

Alcohol: Ηχογράφηση.

Grande Fox: Εφόσον κυκλοφορήσει το άλμπουμ και τα δυο βίντεο κλιπ μέσα στο 2016, τα πλάνα της μπάντας είναι να ξεκινήσουν live εμφανίσεις για παρουσίαση του δίσκου σε διάφορα live stage και φεστιβάλ εντός και εκτός Ελλάδας, εξετάζοντας πάντα και τις πιθανότητες για νέες συνεργασίες στο χώρο της μουσικής και παράλληλα δημιουργία νέου υλικού.

Sleeping Bugs: Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε διάφορα λάιβ και να συμμετέχουμε σε όποιον άλλο διαγωνισμό προκύψει, π.χ. schoolwave. Επίσης θελουμε μέχρι το τέλος του 2016 να ηχογραφήσουμε τον πρώτο μας δίσκο.

Vice Versa: Ήδη δουλεύουμε πάνω στην σύνθεση νέων κομματιών τα οποία θα αποτελέσουν τον πυρήνα του δεύτερου EP που σχεδιάζουμε να κυκλοφορήσουμε στο επόμενο εξάμηνο. Παράλληλα, στοχεύουμε σε συγκεκριμένα events/festivals μέσω των οποίων θέλουμε να παρουσιάσουμε το υλικό μας.

Blackdrawn: Λοιπόν τα σχέδια μας για το 2016 είναι να κάνουμε όσα περισσότερα live μπορούμε. Έχουμε σχεδιασμένα video clips και μέχρι το τέλος του χρόνου να κυκλοφορήσει ο δεύτερος μας δίσκος!

 

Ποια είναι τα όνειρά σας;

Black Soul Choir: Η μουσική μας να ακουστεί παντού.

Μιχάλης Πρωτοψάλτης & Δειπνοσοφιστές: Να είμαστε γεροί, να γράφουμε καλή μουσική και να ακουστεί όσο γίνεται σε περισσότερο κόσμο.

Hoi-Poi Farplane Wind: Να μείνουμε σε μία σπηλιά στη Νέα Ζηλανδία μαζί με τον Jeff Mangum και να γράψουμε μαζί του colab-album καθώς μαγειρεύουμε κάκτο. Ο Ανδρέας θα είναι κάπου αλλού, αλλά λογικά θα κάνει το ίδιο πράγμα, όμως με τον DevinTownsend.

Ominous Portent: Πολλά… Κατά κύριο λόγο είναι η άνοδος της μπάντας όπως είπα παραπάνω, χωρίς όμως να σταματήσω ποτέ να κάνω αυτό που με εκφράζει. Εύχομαι επίσης η μέταλ σκηνή να μην παραστρατήσει, θέλω την μέταλ αμιγή και άσπιλη, έτσι την αγαπάω! Θα μου λείψει αν κάποτε δεν υπάρχει πλέον η μέταλ με την σημερινή έννοια.

SonicPath: Μεγαλώσαμε με τη μουσική, κάθε εμπειρία και ανάμνηση μέσα στο μυαλό μας ταυτίζεται με κάποιες νότες με κάποια μελωδία ….όνειρο μας είναι να συνεχίσει να είναι αυτή πρώτη προτεραιότητα στη ζωή μας, να μας εξελίσσει και να μας καθοδηγεί….

Underhill West: Ονειρευόμαστε μία επιτυχία παγκοσμίου εμβέλειας, έναν τεράστιο συντονισμό γύρω από τις δημιουργίες μας που θα ανεβάσουν τη δόνηση της αγάπης στον πλανήτη. Αυτό θα γίνει με σκληρή δουλειά και διαχείριση από μέρους μας, με παρατήρηση του μέσα μας, την λήψη γνώσης όλων αυτών που έρχονται να βιώσουμε, με την συρρίκνωση του εγωισμού μας και με την προσωπική ανάπτυξή μας, την ανάπτυξη των δεσμών αγάπης της ομάδας μας και την εξυπηρέτηση της αποστολής μας. Όλα αυτά ονειρευόμαστε, και είμαστε πάνω σε αυτή τη διαδρομή.

New Day Slave: Είναι πολλά! Πρώτα απ’όλα να αγαπήσει ο κόσμος όσο εμείς, αυτό που κάνουμε! Να μοιραστούμε τη σκηνή με όσο το δυνατόν περισσότερους καλλιτέχνες που θαυμάζουμε και να παίξουμε σε όλο τον κόσμο!

Argie Gudo: Τα όνειρα μας σχετίζονται με την συνεχή δημιουργία και καλλιτεχνική έκφραση και όχι απαραίτητα με έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο. Κάθε βήμα μας θέλουμε να είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο και αυτό μας γεμίζει και μας προδιαθέτει για καινούργια πράγματα.

Verba Volant: Πέφτουμε συνεχώς κάτω από το έδαφος της γης και στα 40 μέτρα σταματάμε οι 5 μας λόγω της προστασίας κάποιου ο οποίος δεν ξέρουμε ποιος είναι. Είναι ένα όνειρο.! Αλλά εντάξει, κάνουμε αυτό που μας εκφράζει.. είναι το πάθος μας και όπου βγάλει.  Σίγουρα η διαδρομή δε θα είναι βαρετή…

Alcohol: Να έχουμε υγεία και να παίζουμε μουσική.

Grande Fox: Τα όνειρα μας είναι και οι στόχοι μας, όμοια με τα σχέδια της μπάντας μέσα στο χρόνο. Μια ασταμάτητη εξέλιξη και δημιουργία μουσικής εκπροσωπώντας με αυτόν τον τρόπο ανθρώπους και συναισθήματα.

Sleeping Bugs: Στόχος μας είναι να γράφουμε καλή μουσική και να αποκτήσουμε ενα ευρύ κοινό.

Vice Versa: Τα όνειρα μας σχεδιάζονται και καθορίζονται από το επόμενο βήμα που θέλουμε να κάνουμε, το οποίο αποφασίζουμε από κοινού. Πρώτος μεγάλος στόχος μας για το άμεσο μέλλον είναι η δημιουργία του πρώτου μας full length album. Αυτό που είναι σίγουρο είναι οτι είμαστε εδώ για να μείνουμε και “the sky is the limit”.

Blackdrawn: Τα ονειρά μας είναι ένα tour στο εξωτερικό καθώς και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με μια αξιόλογη δισκογραφίκη εταιρία. Ευχαριστούμε τοRockGreece!!! Stay Heavy!!!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *